Gastenboek

Ons

gastenboek

Heeft u al eens genoten van onze services?
Wat u te gast op een feest, waarvan wij de catering deden?
Was het lekker?
Laat ons en anderen langs deze weg mee genieten!

11Comments

Add yours
 1. Rick Bakker en Sim Geraerts

  September 2015: feest met 60 vrienden op zaterdagavond in de Universiteitsclub. Aaron De Ceuster zorgde voor drie heerlijke hapjes bij het aperitief dat buiten werd geserveerd: lollypop van geitenkaas met pittige mango, diverse bereidingen van tomaat met buffelmozzarella – cracker – citroenverbena en als laatste kroepoek met specerijen – avocado crème – sushigember – gekonfijte zalm. Allemaal even lekker! Daarna binnen het diner in het mooie kader dat de ‘Hof van Liere’ biedt. Voorgerecht met gekonfijte zalm, hoofdgerecht parelhoen en diverse koffiebereidingen als dessert. Helaas is het niet mogelijk om hier foto’s toe te voegen maar zonder uitzondering zeer mooi gepresenteerde en heerlijke gerechten. Alles bij elkaar een onvergetelijke avond en wat ons betreft verdient Aaron een ster!

 2. Wout

  Wij hebben de zalm met dille, roze peper en gin van Monsieur Salmon besteld en dit was een schot in de roos. Zeer lekker en subtiel van smaak en topkwaliteit zalm. Mooie oplossing voor als je een feestje hebt, weinig tijd om zelf te koken en toch iets vrij exclusief op tafel wil zetten. We willen zeker de andere variëteiten proeven !

 3. Eddy Duquenne

  Monsieur Salmon, vous êtes formidable.
  We hebben gisteren met 40 mensen genoten van “le salmon préferé”. Iedereen was bijzonder enthousiast. Vooral het exclusieve in smaak is erg bevallen. Dit product is zeer geschikt als hapje vooraf of op een receptie, of als voorgerecht. Ik kan zelfs bedenken dat het als hoofdgerecht niet zou misstaan.
  Een gat in de markt!!!
  Proficiat Monsieur Salmon!

  Eddy

 4. fam Van Reeth - Schuermans

  Wij hadden met Hemelvaart een communiefeest bij ons thuis. Wij hebben met zijn allen genoten van het lekkere eten. Alles heel fijn bereid maar superlekker en meer dan genoeg ! Dit gaan we zeker nog eens overdoen en ik kijk al uit naar de volgende communicant voor haar feest ! Bedankt aan Aaron en zijn team !

 5. Stefanie en Brawley

  Op 27 augustus 2016 heeft papillot er voor gezorgd dat het eten op ons trouwfeest gewoon perfect was! Er werd rekening gehouden met sommige gasten hun dieet en zelfs met het warme, onverwachte, weer werd rekening gehouden! Uit de grond van ons hartje: bedankt!

 6. Birger en Melissa

  Dag Aaron

  We wilden je even bedanken voor het zalig lekker eten tijdens onze trouw.
  Het was verfijnd, super lekker en echt af!
  Ik denk dat we de helft van onze vrienden bekeerd hebben tot vegetariër.
  Het vlees was blijkbaar ook super lekker.
  De desserts waren hemels.
  Iedereen had ook meer dan voldoende gegeten.

  Heel erg bedankt!

  Met vriendelijke groeten

  Birger en Melissa

 7. Stijn en Evelien

  Dag Aaron,

  Even laten weten dat we zéér tevreden zijn over de catering op ons trouwfeest. We kozen voor vegetarische hapjes, het koud en warm buffet (vegetarisch en vis) en het dessertenbuffet. Alles was tiptop in orde, zowel kwaliteit als kwantiteit. We kregen veel positieve feedback van de gasten en het personeel was zeer vriendelijk en professioneel.

  Super!

 8. Anne Van Goethem en Dierik Rotsaert

  Het team van Aaron De Ceuster heeft een fantastisch buffet verzorgd voor het verjaardagsfeest van mijn man. Zeer lekker en verfijnd eten en meer dan genoeg. Het is echt niet zo dat de laatste gast in de rij de restjes moet bijeen schrapen! Niks dan lovende commentaren, ook de bediening was top! Zeer vriendelijke mensen en alles is naar wens verlopen. Voor herhaling vatbaar!

 9. Anne en Dierik

  Dag Aaron en Dries,
  Jullie hebben van het verjaardagsfeest van mijn man een topevent gemaakt. Het eten was overheerlijk en meer dan genoeg. Ook de bediening was top en zeer vriendelijk. Een aanrader!!

 10. Ellen & Pieter

  Papillot verzorgde onze trouw van A tot Z wat het eten betreft. Super lekker, verzorgd en ook de extra’tjes die we vroegen waren nooit teveel. TOP!

+ Leave a Comment