Voorgerechten
-
Venkel
gegrilde venkel, panna cotta van venkel, Burata kaas, koolrabi, basilicum coulis.
-
Pekingeend
hoisin, shii-také, zoete aardappel, mosterd sla, gemarineerde komkommer, gember
-
Carpaccio Sint-jacobsvrucht
langoustine, aardappelsla, doperwt, zure appel, wortelkrokant, peterselie
Hoofdgerechten
-
Aubergine
gesmoorde en gemarineerde sla, look, kerstomaat, salie, pompoen, baba ganoush, sesam en parelcouscous.
-
Bavette van het Duroc varken
kroketje varkenswang, jus tijm-honing, gebakken aardappel, gele wortel, crème knolselder, rode biet
-
Skreifilet
jus met morilles, geplette aardappel met lente ui, witlof, bloemkool
Desserten
-
Banaan
gekarameliseerd, rum, panna cotta vanille en kurkuma, spongecake, kandij, sorbet sinaasappel
-
Chocolade
boterkoek, lavendel, witte chocolade bross, rabarber, crème koffie-amaretto
-
Kaasschotel
Kaasschotel van het huis met zoete gember en rozijnenbrood.